divendres, 22 de febrer del 2008

El Pas del temps



Del pas del temps sé que només en puc esperar que el meu cos s'oxidi. Però el que més temo és que el rovell penetri el meu cervell i s'endugui, corrosiu, els meus records i a vosaltres. A tots i cadascun de vosaltres. A cadascun de tots vosaltres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A vegades, temo que això passi sense el pas del temps. Deixant en segon pla, el que haurien de ser les nostres prioritats.

Nausica.

Daniel Àlvarez ha dit...

espero que això no passi mai malgrat que com diu la nausica tenim molta feina i estem volcats en les nostres carreras. De totes maneres sempre trobarem forats i si no els farem per fer un cap de setmana, un arrós o un futbol. Per part meva jo sempre estaré on tu em demanis. És el mínim que puc fer després del que has fet tu per mi i després de tot el que m'has ensenyat.

No ho dubtis amic.

Anònim ha dit...

No ens posem tremendus, amics.
A tots plegats encara ens funciona prou bé el tarro com per beure cervesa, perquè se'ns empini i se'ns lubriqui el que toca empinar i lubricar, com perquè seguim sent uns cascarrabies, uns mequetrefes i uns culs inquiets amb la cosa política, musical i amistosa.
Així que endavant, a correr, a riure i a viure.
I si venen mal dades, a fotre el callo com sempre.
Salut!

Anònim ha dit...

Per no rovellar-se un pot fer dues coses:
evitar els oxidants i prendre antioxidants.
I com que les llistes positives sempre són més interessants, doncs farem la fórmula antioxidant.

8 cullerades de ganes de viure
3 cullerades de generositat
100 ml d´autoestima
50 ml de valentia
1 polsim de seny
1 polsim de rauxa
un bon raig de coherència i amor
q.s de sentit de l´humor... si us plau no escatimeu en això...

Això s´ha de prendre 3 cops al dia mínim tots els dies del món i si ho podeu fer acompanyats i compartir amb amics i/o família millor, l´efecte antioxidant serà més gran...

PD Recomenació final d´antioxidants pels lectors masculins del blog: afegiu-hi un grapat de pipes de carabassa cada dia i salsa de tomàquet en la vostra dieta habitual. La vostra pròstata us ho agrairà

m a r c ha dit...

Cony...

prenc nota, anònim!!!

Sidlia ha dit...

Jejejeje.

Una bona recepta.


No tinguis por, vier.
El rovell, no surt tan fàcilment, com sembla.

Ptonet.