dijous, 15 de maig del 2008

Trencar Regles

1.- Regles Ortogràfiques. Us adjunto dues fotografies que naturalment enviaré a algun diari. La primera correspon a un anunci que ens porta a reclamar-nos que comprem el cotxe a Segur ... de Calafell. Sinó, no s'entén què dimonis és un "segur" pel cotxe. Sort que és poc visible. Només el tenen penjat a bona part dels autobusos de la ciutat de Barcelona. La segonaUn premi literari en el qual semblen promocionar l'ús incorrecte d'ortografia amb dues faltes d'impacte. Una pena per la iniciativa de bona fe.

2.- Regles de comportament i Regles bàsiques del vídeo. Comportar-nos és el què no sabem fer (afortunadament) els quatre magnífics quan anem a l'hospital a veure el Manel que ha tingut un accident de moto (30 minuts després de confirmar-se que serà pare pels volts de Nadal. Conclusió: si et diuen que seràs pare, no agafis la moto. Jo tinc alguna experiència semblant, però sense cap anunci de fills pel mig). Respecte del vídeo. Regla Bàsica: Grava horitzontal, i no vertical, per evitar que la gent hagi de:

a) girar l'ordinador (si és que és portàtil)
b) fer el gilipollas i provocar tortícolis com a conseqüència de veure un vídeo d'un minutet amb el coll girat.

Cosa que haureu de fer si voleu veure l'espectacle que van veure in situ les infermeres del Parc Taulí de Sabadell:





3.- Regles de la lògica. Incomplertes flagrantment pel Manel, que amb el fèmur trencat, és capaç de portar un diari acurat sobre la seva estada de 10 dies a l'hospital i dibuixar el seu os en el moment del trencament:

















4.- Regles no escrites: Aquelles que no cal dir-les perquè no s'han escrit però que tothom sap quines són. Saltar-se-les només provoca disgustos a una i altra banda.

2 comentaris:

m a r c ha dit...

Les faltes d'Ortografía...lamentables.
El Vídeo...senzillament espectacular.
El dibuix de'n Manel...sense paraules.
Saltar-se les regles no escrites...jo tampoc ho recomano.

Però una cosa, és fer cas de les normes, i tenir-les en compte...

...i un altre és fer el prèssec. Hi ha ocasions, on s'han de saltar.

Bon post, Vilós.

Anònim ha dit...

Fer el préssec? Arhggg que dentera, prefiero un Martini seco.