dimarts, 5 de juny del 2012

Uns dies de pausa abans de dir res

1.- No entenc perquè posem en primer pla unes declaracions d'Esperanza Aguirre amenaçant de no deixar jugar una final de copa si hi ha xiulets contra l'himne espanyol. Ella manipula. Els mitjans cauen. I tots ens deixem manipular. Esperanza Aguirre no té competències per decidir-ho. Però tothom acaba jugant al seu joc perquè hem decidit que ens interessa més el soroll que la política.

2.- Pep Guardiola ha marxat del Barça. L'entrenador del Barça a banda dels èxits futbolístics ha consolidat una manera de dirigir la comunicació del club. Perquè és ell qui ha controlat tots els temps i les il·lusions. Encara que sobreactuat en alguns casos que l'han portat a ser acusat de falsa modèstia, els portaveus d'aquest país haurien de passar per classe.

3.- Al respecte de portaveus, cada dia m'agrada més Soraya Sáenz de Santamaría com a portaveu del govern. Seriosa, informada, previsora i en el to adequat. Només li fa falta que la resta de ministres callin i que Rajoy elegeixi bé els seus escenaris. 

4.- El PSC diu que l'església pagui l'IBI dels llocs que no siguin ni de culte ni d'activitats socials. I de la proposta del PSOE de fer mocions als ajuntaments per exigir-ho dóna llibertat als seus alcaldes donat que els dos que governen a les capitals catalanes han expressat el seu desacord amb les mocions. És l'expressió novament de la desorientació, del no saber. Mentre a Google la paraula clau és posicionament, el PSC encara està lluny d'aprendre-la i practicar-la. Sempre jugant al sí, però no.